Finca met hoofdwoning en vakantie appartementen

Finca met hoofdwoning en vakantie appartementen


Plaats

San Miguel de Abona

Prijs

1.539.000 €

Totale oppervlakte


11.496 M2

Parkeerplaats


93 M2

Vakantiewoning I

65 M2

Vakantiewoning II


90 M2

Hoofdwoning


154 M2

Zwembad + zitgedeelte


37,53 M2

Ontsnap naar het betoverende Tenerife, geniet van het paradijselijke leven met adembenemende uitzichten vanaf deze idyllische locatie in San Miguel alwaar deze ruime finca, met een totale oppervlakte van 11,496 M2, te koop is. 


Met één charmante riante hoofdwoning, twee aparte vakantieverblijven en een derde toekomstig vakantie appartement, welke nog totaal gerenoveerd dient te worden, biedt deze finca een unieke investeringskans. De finca is gelegen op 700 meter boven de zeespiegel. Op slechts 20 minuten rijafstand van de zee, de luchthaven en 10 minuten rijafstand van het dorp zelf waar zich de supermarkten bevinden als ook de restaurantjes, lokale barretjes, apotheker, arts.....kortom alles wat u in het dagelijks leven nodig heeft.


De hoofdwoning op deze finca, beschikt over 2 slaapkamers, een prachtige royale, volledig ingerichte keuken, een woonkamer met zowel een houtkachel als een airconditioning, een badkamer, een riante eetkamer, met plaats voor 10 gasten, een balkon en een heerlijk terras. Vanuit alle ruimtes in de woning heeft u fenomenaal zicht op de Atlantische oceaan, de bergen, de kustlijn en de directe landelijke, natuurlijke omgeving.


De beide 2 slaapkamer appartementen worden reeds succesvol verhuurd als vakantieverblijven. De mogelijkheid om de derde woning om te bouwen en te renoveren tot een extra vakantiewoning biedt u de potentie voor uitbreiding.


Tevens is er een heerlijk zwembad met een comfortabel zitgedeelte van 37,53 M2 alwaar u en uw gasten kunnen ontspannen, omringd door een prachtige tuin en mooie uitzichten op het landschap rondom.


Bekijk de foto´s op uw gemak en grijp deze zeldzame kans om te wonen in het landelijke buitengebied van San Miguel de Abona. Ontdek de schoonheid en sereniteit die Tenerife u te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom waar te maken!

Plaats: 

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.