Finca met hoofdwoning en studio

Finca met hoofdwoning en studio

Plaats

La Hacienda, Arico Viejo

Prijs

295.000€

Woning

63m²

Studio

25m²

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Totale grondoppervlakte

1.510m²

Garage

ja


Fantastische Finca met hoofdwoning en studio

Deze fantastische Finca is zeer rustig gelegen in het bergdorpje La Hacienda, Arico Viejo in de gemeente Arico.
Het heeft een grondoppervlakte van in totaal 1.510m2. Op dit grondstuk staat een woning van 63m2 met 2 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en een zalige buitenkeuken met heerlijke zitplaats. 
Iets lager gelegen is er een moderne studio met eigen entree. Prima om gasten te ontvangen of te verhuren. De studio beschikt over een kleine keuken, een badkamer met douche, een slaap- zit gedeelte, een knus balkon met geweldig zicht over de bergen en panoramisch zicht op de zee. 
Op het terrein staan er tevens 2 schuurtjes, 1 van 9m2 en 1 van 16m2, en een garage waarbij de mogelijkheid bestaat om deze om te bouwen naar bijvoorbeeld een studio. Ook is er een zwembad aanwezig en een jaccuzi. Het overige gedeelte wordt gebruikt als tuin met exotische planten en heerlijke fruitbomen!
Het dorpje La Hacienda is gelegen op ongeveer 20 minuten rijafstand van de luchthaven in het Zuiden van Tenerife. Binnen 5 minuten bevindt zich het gezellige dorp Arico Viejo alwaar een supermarkt, een slager, een bank, een dierenwinkel, enkele barretjes en eetgelegenheden zijn en een ouderwets dorpwinkeltje waar men van alles en nog wat kan kopen!
De stranden en kleinere dorpjes direct aan zee gelegen, zijn binnen zo´n 10 minuten bereikbaar.
Ik nodig u van harte uit om deze prachtige finca te bezichtigen wanneer u op een fantastisch plek wenst te wonen!

Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.