Finca met 2 appartementen en een geweldige woongrot!

Finca met 2 appartementen en een grote woongrot

Plaats

Villa de Arico

Prijs

499.000 €

Oppervlakte woning

124 m2 (229 m2)

Perceel

6.500 m2

Badkamers

3

Slaapkamers

5


Zwembad

ja


Garage

1 (5)


Finca met 2 appartementen en een grote woongrot


Deze prachtige, groene, zeer goed onderhouden finca is gelegen aan de buitenrand van het knusse bergdorpje Villa de Arico. De finca heeft een totale grondoppervlakte van ongeveer 6.500m2. Het beschikt over een woning van 124m2 welke is opgesplitst in 2 appartementen met ieder zijn eigen ingang. Deze appartementen worden momenteel verhuurd als vakantiewoningen, de benodigde licenties zijn hiervoor aanwezig. 

Het begane grond appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een heerlijke houtkachel voor de winteravonden. Tevens is er een terras van 7.04 met heerlijk vrij uitzicht op de directe omgeving.

Het tweede 1 slaapkamer appartement bevindt zich op de eerste etage, welke bereikbaar is via het trappenhuis. Het heeft een badkamer, een volledig ingerichte keuken, een woonkamer en een zalig terras met fantastisch panoramisch zicht op bergen, de zee en de vallei

Onder deze woning bevindt zich een enorme garage alwaar plaats genoeg is voor 5 auto´s, hier is ook de wasruimte gelegen voor de bovengelegen appartementen.

Rondom de woning zijn er de fraai aangelegde tuinen met zijn kleurrijke mooie planten, fruitbomen en zelfs een wijngaard. Ook is er een heerlijk zwembad aanwezig met een gezellige barbecue plaats.

Tevens is er magnifieke grotwoning met 2 slaapkamers, een badkamer, een keuken, een woonkamer en een serre. De grotwoning heeft een eigen oprit met ruime parkeermogelijkheden. Ook hier is een gezellige BBQ-plaats aanwezig.

Wenst u op deze geweldige plek te willen wonen, neemt u dan vooral contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Situatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.