Landelijk gelegen, ruime vrijstaande woning

Landelijk gelegen, ruime vrijstaande woning

 

Plaats


La Sabinita


Prijs

220.000€

Oppervlakte woning

284 m2

Tuin

289 m2

Badkamers

2

Slaapkamers

3

Totale grondoppervlakte

573,45 m2

Landelijk gelegen, ruime vrijstaande woning


Deze ruime woning met 3 slaapkamers, is gebouwd in het jaar 1987 welke nu grondig verbouwd is tot een prachtige, moderne woning met een heerlijke serre.
 
Het huis beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 ensuite badkamer), een royale open keuken, een open woonkamer met openhaard én eetgedeelte, een afgescheiden woonkamer met openhaard, een werkruimte, een waskamer en een zeer omvangrijke serre, welke door deuren gesplitst kan worden. 
Vanuit de serre heeft u zicht op de tuin en de weidse omgeving. Zittend in de tuin is er fantastisch zicht op de bergen, de zee en de omgeving van Arico. Aan de voorkant van het huis is er een gemoedelijk terras. Op deze manier kunt u ten alle tijden kiezen om in of juist uit de zon te zitten. 

La Sabinita is een klein en rustig bergdorpje, gelegen op ongeveer 450 meter boven de zeespiegel, net boven het gezellige dorpje Arico Viejo. In Arico Viejo vindt u een supermarkt, een bank, een slager, een bakker, een bloemist, een tankstation, een medisch centrum een pizzeria en enkele typisch Canarische barretjes alwaar u kan genieten van een ontbijt, een tapa of een wat uitgebreidere maaltijd. 

Op slechts 10 minuten rijden afstand zijn er verschillende kustdorpjes met heerlijke stranden. De snelweg bereikt u tevens binnen 10 minuten alwaar u de keuze heeft om binnen 20 minuten in de hoofdstad Santa Cruz te zijn of om naar het toeristische Zuiden te rijden. 

Kortom een heerlijk huis, in een rustige omgeving waarbij u wat meer drukte kan opzoeken binnen afzienbare afstand. 

Wenst u het huis graag te bezoeken en/of heeft u vragen, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! 

Lokatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact opnemen:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.