Bungalow Villa de Arico

Bungalow Villa de Arico

Plaats

Villa de Arico

Prijs

160.000€

Woning

124m²

Slaapkamers

3

Badkamers

1

Totale grondoppervlakte

326m²

Romantische bungalow in Villa de Arico


Deze gezellige woning is gelegen in het dorp: Villa de Arico (gemeente Arico) op een hoogte van ongeveer 545 meter boven de zeespiegel. 
Het huis is meer dan 100 jaar oud en is in 2005 gerenoveerd. De bungalow heeft een oppervlakte van 124m2. Het beschikte over een knusse patio, een woonkamer, een keuken, een opbergruimte, 3 slaapkamers (die allen met elkaar verbonden zijn) een badkamer, een terras en een zeer ruime tuin van 326m2. Dit alles gesitueerd op de begane grond.
Op loopafstand zijn er enkele restaurantjes, een supermarkt, een kapper, een apotheek, een dokter, 2 banken met geldautomaten, een slager en meerdere barretjes. In de direct omgeving zijn er schitterende wandelingen te maken op alle niveau´s en er kan geklommen worden onder begeleiding van een professionele klimschool. Op zo´n 10 minuten rijafstand met de auto bent u bij de zee alwaar er gedoken kan worden met de duikschool in Abades. Ook een heerlijke, relaxte stranddag behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende dorpjes met bijbehorende stranden waaruit u kan kiezen! 


Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.