Finca met meerdere huizen

Finca met meerdere huizen

Plaats

La Sabinita, Arico

Prijs

175.000 €

Oppervlakte huizen

324 m2

Slaapkamers

4

Badkamers

3

Totale grondoppervlakte


875 m2

 

 

Verschillende nog af te werken woningen, gelegen in de charmante wijk La Sabinita. Het eerste huis heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, een terras. Naast de eerste is er nog een huis met 1 badkamer en 1 slaapkamer. Het derde huis heeft ook 1 badkamer en 1 slaapkamer. Naast het laatste huis is er een groot voorraadkamer. De grond heeft een oppervlakte van ongeveer 875m2 waarvan 324m2 de woningen en het magazijn zijn.


Op ongeveer 2 km afstand vindt u een bakker, een slagerij, twee supermarkten, een pizzeria, een tankstation en twee bars in het gebied waar een van de bars typisch Canarische gerechten serveert! 


De snelweg TF1 ligt op 15 minuten rijden met de auto, en vanaf hier bereikt u het warme toeristische gebied van het zuiden aan de andere kant de hoofdstad van Santa Cruz en de oude culturele hoofdstad van La Laguna. Ook kunt u met de auto in 15 minuten naar verschillende stranden. Een goed huis om het hele jaar door met uw gezin te wonen, of om te gebruiken als heerlijke vakantie woning. 


Mocht u de woning willen bezichtigen, heeft u vragen en/of wilt u meer informatie, dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen!

Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

 

contacteer ons nu:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.