Mooie eengezinswoning met 3 slaapkamers!


Mooie eengezinswoning met 3 slaapkamers!

 

Plaats


Palm-Mar


Prijs

339.500€

Oppervlakte woning

190 m2

Terras

50 m2

Dakterras

13 m2

Badkamers

2

Slaapkamers

3

Zwembad

ja

Garage


ja

Totale oppervlakte

252 m2Mooie eengezinswoning met 3 slaapkamers!


Mooie eengezinswoning verdeeld in split-levels met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond vinden we de keuken, volledig uitgerust met voldoende ruimte voor een ontbijttafel en tevens een wasruimte. In de gang hebben we toegang tot een gastentoilet. De eerste verdieping is verdeeld in twee ruimtes, het bovenste gedeelte is de eetkamer (het dichtst bij de keuken), dan ga je een paar treden naar beneden en krijg je toegang tot de woonkamer met directe toegang tot het grote terras van ongeveer 50m2 met grote luifel die voldoende schaduw geeft op het zonnige terras.
Terugkerend naar het interieur, aan de ene kant gaan we naar beneden naar de inpandige garage met automatische deur en aan de andere kant bereiken we de tweede verdieping via een trap waar we de drie slaapkamers en de twee badkamers vinden. Nog een verdieping en we hebben toegang tot het dakterras met uitzicht op zee. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. Marmeren vloeren.

Het complex is zeer goed onderhouden en heeft prachtige tuinen. Het zwembad is zeer comfortabel met zonnebedjes om te zonnebaden.
Exterieur: diverse terrassen; Een van 50 m2 met toegang vanuit de woonkamer, Dakterras van 12 m2 met uitzicht op zee.
Interieur: 190 m2 verdeeld over 4 verdiepingen.
Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op met mij:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.