Rustieke Finca Morra Fasnia

 Rustieke Finca Morra Fasnia


Plaats

Fasnia

Prijs

90.000€

Bebouwde oppervlakte 

87 m2

Slaapkamer

0

Badkamer

1

Opbergruimte

ja

Grondstuk

3.773m2

 

Rustieke Finca Morra Fasnia Deze prachtige, zeer goed onderhouden finca heeft een grondoppervlakte van 3.773m2 en is gelegen in de gemeente Fasnia, in de omgeving genaamd Morra op ongeveer 1.079 meter boven de zeespiegel. 


Er is een bebouwde oppervlakte van 87m2, bestaande uit een ruime woon-, eetkamer met open keuken en een badkamer met douche. 

Vanaf deze finca zijn er de indrukwekkende panoramische uitzichten over de bergen, de gehele kustlijn en de directe groene omgeving. 


Op de finca zijn er vele verschillende soorten fruitbomen, bloemen, groenten, specerijen en druivenstruiken. Tijdens de bloeiperiode is het er zo mooi groen, met geweldige bloesems en het ruikt er zalig! 


Is tuinieren en kweken, in een zeer rustige en vooral oogverblindende omgeving, uw hobby? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat u met eigen ogen deze unieke finca kan bekijken. Plaats

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact opnemen:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.