Royale eengezinswoning  
Royale eengezinswoning 

Plaats

Abades


Prijs

242.000€

Woonoppervlakte

120m²

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Totale grondoppervlakte

197m²
Royale eengezinswoning 


Deze prachtige, ruime woning heeft een bebouwde oppervlakte van 120m2. Het bestaat uit 2 etages. Op de benedenverdieping bevinden zich de entree hal, met een schitterende trap als middelpunt. Aan de rechterkant is er de zeer uitgebreide, volledig ingerichte keuken met een afgescheiden wasruimte. De keuken is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. 
Tevens is er een badkamer met douche en toilet. 
Aan de linkerkant van de hal is er de woonkamer. Het L-vormige terras heeft een oppervlakte van 70m2 en is Noord-West georiënteerd. 

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer enorm groot is! Verder is er een balkon en een aanzienlijke grote badkamer die beschikt over een heel ruim bad, een bidet, een toilet, een wastafel, een douche en inbouwkasten. 2 slaapkamers hebben toegang tot het balkon van ongeveer 7m2.

Het huis is gelegen in het lieflijke, direct aan zee gelgen, kustdorpje:  Abades (gemeente Arico) Op zo´n 300 meter afstand is er de zee en het gezellige strandje. U kunt in Abades duiken onder professionele begeleiding van de aanwezige duikschool. Ook is er een klimwinkel, 2 supermarktjes en verschillende heerlijke lokale barretjes en restaurantjes. Binnen 15 minuten rijafstand bereikt u de luchthaven van het Zuiden. Dankzij de centrale ligging van Abades is het een prima uitvalsbasis om van alles te ondernemen, zowel in het Zuiden als in het culturele Noorden.

 


 Lokatie: 

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.