Finca met 2 woningen Finca met 2 woningen 


Plaats

Fasnia


Prijs

264.000€

Afmeting woningen samen

127 m2

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Garage

Parkeerplaats op het terrein

Terrassen totaal


99 m2

Totale grondoppervlakte

3.054m2


Finca met 2 woningen in Fasnia.

Finca met 2 woningen in Fasnia.

Deze finca heeft een grondoppervlakte van 3.054m2, het is gelegen op 400 meter hoogte. Op het grondstuk zijn 2 woningen gebouwd:

Een appartement van 50m2, met een terras van 40m2, welke prima verhuurd kan worden of als gastenverblijf gebruikt kan worden.
Dit appartement beschikt over woon/eetkamer met keuken, een ruime slaapkamer met zithoek en een moderne ensuite badkamer met douche.

De tweede woning is iets lager gelegen en bestaat uit verschillende delen. Het gezellige, ruime, overdekte terras van 39m2 is DE blikvanger, heerlijk om als woongedeelte te gebruiken! Vóór het overdekte terras is er nog een openlucht terras met veel groene planten en zalig ruikende bloemen. 
Deze woning bestaat uit een woonkamer met open keuken, een werkelijk fanastische slaapkamer die in een grot is gelegen en een weldadige, heuse SPA waarbij de jacuzzi buiten is geplaatst waardoor er vanuit de jacuzzi grandioos zicht is op de indrukwekkende bergen, de zee en de directe omgeving.
Tevens is er een aparte, ruime, volledig ingerichte woonkeuken met een interne barbecue.

Rondom de woning zijn er verschillende grondstukken met veel velerlei fruitbomen als: sinaasappelbomen, appelbomen, peren, avocado´s, vijgen, citroenen en nog veel meer. Een watertank met een inhoud van 480m3 zorgt ervoor dat er voeldoende water is om alle fruitbomen te besproeien.

Is het buiten leven op Tenerife altijd al uw grootste wens geweest? Neem dan vooral contact met mij op voor verdere informatie of een bezichtiging.


 


Lokatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met mij op :

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.