Heerlijke 2 onder 1 kap woning in Abades.

Heerlijke 2 onder 1 kap woning in Abades. 

Plaats

Abades

Prijs

179.000€

Oppervlakte woning

60 m2

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Totale grondoppervlakte

115 m2

 

Heerlijke 2 onder 1 kap woning in Abades


Deze woning is multifunctioneel te gebruiken: als zalige vakantiewoning of als fijne familie woning om er gedurende het hele jaar te wonen. Het is op loopafstand gelegen van de zee, het strand en de dorpskern van het gezellige dorp Abades.

Met name het ruime, zonnige terras is een enorm pluspunt! Het terras heeft een L-vorm, 3/4 gedeelte daarvan is volledig Zuidgericht waardoor er het hele jaar volop genoten kan worden van de zon en er tevens weinig wind op het terras aanwezig is. Het overige gedeelte van het terras is West georiënteerd.

Deze begane grond woning beschikt over een woonoppervlakte van 60m2 en een ruim L-vormige zonnige terras van 55m2. Het woongedeelte bestaat uit 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten, een woonkamer, een moderne, volledig ingerichte open keuken en een mooie, gerenoveerde badkamer met inloopdouche. Dankzij de ramen en de schuifdeuren is er veel lichtinval, tel daarbij op dat er een hoog plafond is en u kunt zich voorstellen hoeveel ruimte en vrijheid deze woning te bieden heeft!

Het totale grondstuk heeft een oppervlakte van 115m2

Het knusse witgeschilderde kustdorp Abades is zeer centraal gelegen, op slechts 15 minuten rijden van luchthaven Zuid en op 20 minuten rijden van de hoofdstad Santa Cruz. Een prima uitgangspunt om alle gedeeltes van het eiland te bereiken.
In het dorp zijn er enkele supermarktjes, 2 duikscholen, een sportkledingwinkel en vele lokale barretjes en restaurantjes waar voortreffelijk gegeten kan worden voor een zeer leuke prijs!

Wenst u de woning en Abades te bezichtigen, dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via telefoon, e-mail of via de website om een afspraak te maken.

Plaats:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.