Finca Rústica Teguedite

Finca rústica Tegeudite

Plaats

Teguedite

Prijs

165.000€

Slaapkamer

1

Badkamer

1

Totale grondoppervlakte

4.559m²


finca rústica teguedite

Een finca van 4.559 m2 met vele mogelijkheden. 
Allereerst uiteraard de prima mogelijkheid om groente en fruit te verbouwen.
Er staat een gebouwtje, gebouwd van steen, met een oppervlakte van 18m2,  genoeg ruimte om alle mogelijke gereedschappen op te bergen,  tevens is er een constructie welke uit twee gedeeltes bestaat:  in het eerste gedeelte leven op dit moment enkele dieren die goed verzorgd worden, het tweede gedeelte daarnaast is een gezellig woongedeelte bestaande uit een woon-eetkeuken, met een fantastische barbeque grill en een stuk waar men kan koken op zowel gas als met electriciteit. Eveneens is er een badkamer met inloopdouche, een slaapkamer en een geweldige bodega om uw eigen wijn te produceren! 
Een enorme watertank kan gebruikt worden voor vele alternatieven als bijvoorbeeld een restaurant of misschien een openlucht discotheek? een schitterende ruimte! Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.