Apartment Cabaña 2 in Arico

Apartamento in La Degollada  Arico 

Plaats

La Degollada

Prijs

30 € / Dag

Schoonmaak

30 €

Oppervlakte

32 m²

Slaapkamer

1

Badkamer

1

Apartment in La Degollada Arico

Wandelaars en klimmers opgelet! 


Dit gezellige en vooral rustiek gelegen, 1 slaapkamer appartement, vindt u ver weg van het massatoerisme op slechts 25km afstand van Luchthaven Zuid. In het dorpje La Degollada, gemeente Arico. 
 
 Het appartement beschikt over een woonkamer met een volledige ingerichte open keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche. Tevens is er 300 MB glasvezel WIFI-verbinding beschikbaar! 

Vanaf het heerlijke terras is er fantastisch, panoramisch zicht op de bergen, de dalen en de schitterende Atlantische Oceaan. Op directe loopafstand bevindt zich de ingang van het klim- en wandelgebied: Tamadaya. 

In het nabij gelegen dorp Arico Viejo, vindt u alles wat u nodig heeft: een slager, een bakker, een supermarktje, enkele lokale eetgelegenheden, een bank, een kapper, een bloemist en een tankstation. 
 Op ongeveer 10 minuten rijafstand zijn er de kleine kustdorpjes alwaar u heerlijk kan genieten van het strand, de zee en de lokale barretjes en restaurantjes. 

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

 

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.