Vrijstaande dorpswoning.


Vrijstaande dorpswoning.

Plaats

La Sabinita, Arico

Prijs

308.000€

Huis oppervlakte

299 m2

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Garage

ja

Verdiepingen

3

Totale oppervlakte

299 m2 en een moestuin

Groot huis, gelegen in de charmante wijk La Sabinita. Het huis heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, een groot terras. Op de begane grond is er een garage die groot genoeg is voor minimaal 4 auto's, naast de garage is er een grote keuken met een eigen ingang en een eigen badkamer. Op het dak van het huis is nog een kamer die als slaapkamer kan worden gebruikt. 


Op ongeveer 2 km afstand vindt u een bakker, een slagerij, twee supermarkten, een pizzeria, een tankstation en twee bars waar van één van de bars typisch Canarische gerechten serveert, voor een leuke prijs! 


De snelweg TF1 ligt op 15 minuten rijden met de auto, en vanaf hier bereikt u het warme toeristische gebied van het zuiden aan de andere kant de hoofdstad van Santa Cruz en de oude culturele hoofdstad van La Laguna. Ook kunt u met de auto in 15 minuten naar verschillende stranden. Een goed huis om het hele jaar door met uw gezin te wonen, of om te gebruiken als heerlijke vakantie woning. 


Mocht u de woning willen bezichtigen, heeft u vragen en/of wilt u meer informatie, dan nodig ik u uit om contact met ons op te nemen!Plaats:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show


Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.