Finca met een mooi investeringsproject

Finca met veel mogelijkheden

 

Plaats


Arico Viejo

Prijs

182.225 €

Oppervlakte woning

124 m2

Totale grondoppervlakte

8.116 m2

Badkamer

1

Slaapkamers

3


Finca Morra de Cho Miguel


Deze finca is een goed investeringsproject met vele mogelijkheden!
Het heeft een totale grondoppervlakte van 8.072 m2, hiervan is 323 m2 bebouwd. 
U betreedt de finca via een poort waarna u op een fantastische oprijlaan komt die leidt naar de woning met garage. 
De woning heeft een oppervlakte van 134 m2, welke een totale renovatie nodig heeft. Het beschikt momenteel over 3 slaapkamers, een badkamer, een afgescheiden keuken en een zeer grote woonkamer. Na een grondige renovatie is dit uiteraard naar eigen keuze in te richten. 

Naast de woning zijn er 5 grotten gelegen, welke ingericht kunnen worden als wooneenheden, en is er bijgebouw welke als algemene keuken gebruikt zou kunnen worden als u bijvoorbeeld een soort van B&B zou willen starten, er is meer dan genoeg ruimte!
Naast de veelzijdige tuinen zijn er 5 enorme terrassen welke prima gebruikt kunnen worden voor akkerbouw. 
Tevens is een een zeer royale tank aanwezig, alwaar eventueel een zwembad van gemaakt zou kunnen worden, dan nog is er veel ruimte over om bijvoorbeeld sporttoestellen te plaatsen en zonnebedden. Ook hier weer keuze te over in de mogelijkheden.

Vanaf de finca zijn er geweldige uitzichten op de Atlantische oceaan, de indrukwekkende bergen en de schitterende vallei.
De finca is totaal vrij gelegen in de gemeente Arico, op loopafstand van het dorp Arico Viejo, waar u alles kan vinden wat u dagelijks nodig heeft: een bakker, een slager, een supermarktje, een bank, een dokter, diverse lokale restaurantjes, een tankstation, een kapper, een apotheek etc....
Op 15 minuten rijafstand bereikt u de snelweg, de verschillende knusse kustdorpjes en de heerlijke stranden.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse? Neem vooral contact met ons op om een afspraak te maken om deze finca te bezichtigen.

Plaats:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.