Heerlijk 2 onder 1 kap woning in Abades



Heerlijk 2 onder 1 kap woning in Abades


Plaats

Abades


Prijs

160.000€

Wonig oppervlakte

95 m2

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Garage

nee

Terras

57 m2

Patio


9 m2

Totale oppervlakte

134 m2


Heerlijk 2 onder 1 kap woning in Abades.


Deze woning is multifunctioneel te gebruiken: als zalige vakantiewoning of als fijne familie woning om er gedurende het hele jaar te wonen. Het is op loopafstand gelegen van de zee, het strand en de dorpskern van het gezellige dorp Abades.

Met name het ruime, zonnige terras van 57m2 is een enorm pluspunt! Het terras heeft een L-vorm, 3/4 gedeelte daarvan is volledig Zuidgericht waardoor er het hele jaar volop genoten kan worden van de zon en er tevens weinig wind op het terras aanwezig is. Het overige gedeelte van het terras is West georiënteerd.

De woning bestaat uit 2 verdiepingen: de begane grond en het souterrain. De begane grond beschikt over een woonoppervlakte van 62m2 en het ruime L-vormige zonnige terras. Het woongedeelte bestaat uit 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten, een woonkamer, een open keuken en een badkamer met inloopdouche. Dankzij de ramen en de schuifdeuren is er veel lichtinval, tel daarbij op dat er een hoog plafond is en u kunt zich voorstellen hoeveel ruimte en vrijheid deze woning te bieden heeft!

Het souterrain, welke bereikbaar is via een buitengelegen trap,  kan ingericht worden als een 1 slaapkamerappartement. Het beschikt reeds over een kleine badkamer, een woonkamer, een slaapkamer, 2 opbergruimtes, een patio van ongeveer 8m2 en er is een mooie ruimte aanwezig om een keuken te plaatsen.

Het totale grondstuk heeft een oppervlakte van 134m2

Het knusse witgeschilderde kustdorp Abades is zeer centraal gelegen, op slechts 15 minuten rijden van luchthaven Zuid en op 20 minuten rijden van de hoofdstad Santa Cruz. Een prima uitgangspunt om alle gedeeltes van het eiland te bereiken.
In het dorp zijn er enkele supermarktjes, 2 duikscholen, een sportkledingwinkel en vele lokale barretjes en restaurantjes waar voortreffelijk gegeten kan worden voor een zeer leuke prijs!

Wenst u de woning en Abades te bezichtigen, dan nodig ik u van harte uit  om contact met mij op te nemen via telefoon, e-mail of via de website om een afspraak te maken.
















 


Lokatie

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met mij op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.