Finca met woning en grotten 

Finca met huis en grotten 

Plaats

La Cisnera

Prijs

132.000€

Grondoppervlakte

1.270 m2

Oppervlakte woning

49 m2

Slaapkamer

1

Badkamer

1

Oppervlakte grot

25 m2

Finca met woning en grotten:  

Deze zeer goed en vooral liefdevol verzorgde finca, is gelegen in het bergdorpje La Cisnera, gemeente Arico op een hoogte van 500 meter boven de zeespiegel.
Het grondstuk heeft een totale oppervlakte van 1.270 m2. 

Via een goed begaanbaar voetpad met brede treden is deze gezellige finca bereikbaar. Er is een woning gebouwd waarbij tevens gebruik is gemaakt van de reeds bestaande grot. Het huis beschikt over een zeer ruim overdekt terras van 13,73 m2, een grote slaapkamer van 14 m2 met een riante inbouwkast, een badkamer met douche, een knusse bodega en een heerlijk, koele woon- eetkeuken. De grotwoning is heel huiselijk ingericht en aangekleed met typische autenthieke canarische meubelen en voorwerpen. Werkelijk een plaatje om te zien! Tevens is er een aanzienlijk terras met BBQ zonder overdekking. Vanaf beiden terrassen is er schitterend zicht op de directe groene heuvelachtige omgeving.
De finca heeft zelfs nog een extra grot van zeker 25m2 die nu dienst doet als opslaggruimte, waarvan bijvoorbeeld een leuke studio gemaakt kan worden.
Op het overige gedeelte van het totale grondstuk zijn er vele fruitbomen en is er meer dan genoeg ruimte om eigen groente en specerijen te kweken en te verbouwen.

 Drinkwater, electricteit en gietwater zijn aanwezig.

Een fantastische kans om heerlijk rustig, buiten in de natuur te wonen en te leven. 

Mocht u vragen hebben en/of deze geweldige finca willen bezoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!


Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.