Fantastische finca met legio mogelijkheden!Fantastische finca met legio mogelijkheden!


Plaats

Chimiche


Prijs

265.000€

Oppervlakte hoofdwoning

175 m2

Oppervlakte chalet

30 m2

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Zwembad

Ja mogelijk

Terras

60 m2

Parkeerplaats


ja voor 5 auto´s

Totale oppervlakte

2.100 m2


Fantastische finca met legio mogelijkheden!


Deze finca heeft een totale grondoppervlakte van ongeveer 2100m².
Op dit landstuk staat 1 grote woning van 175m2, welke is opgeslitst in 2 volledige woningen, een houten chalet van 30m2 en er zijn 2 grotten welke gebruikt kunnen worden als opslagplaats of deze kunnen omgetoverd worden tot een schitterende, unieke wooneenheid. Kortom vele opties zijn mogelijk.

De hoofdwoning is prachtig gerenoveerd met behoud van zijn fabelachtige, authentieke karakter. Het beschikt over 2 volledige, aparte woongedeelten. Beide zijden beschikken over een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer en een keuken, waarbij 1 woongedeelte ook nog eens beschikt over een gezellig en zeer ruim overdekt terras van 60m2 met uitzicht op de heerlijke tuin waar onder andere fruitbomen aanwezig zijn. De twee woongedeeltes kunnen met eenvoudige aanpassingen tot 1 woning omgevormd worden. 
Naast deze woning is er een betonnen watertank aanwezig van 10 x 6 meter en een diepte van 2,20 meter, deze kan uiteraard origineel gebruikt worden of kan getransformeerd worden tot een zalig zwembad. Ook hier geldt weer: alles is mogelijk!

Wanneer we langs de prachtige bloemen en heerlijke fruitbomen lopen zijn daar de 2 royale grotten, welke op dit moment als opslagplaats dienen. Deze kunnen prima omgebouwd worden tot gezellige woongrotten, leuk om te verhuren of als logeerplek te gebruiken! 

Weer een stukje lager gelegen is er een gemoedelijk houten chalet van 30m2 met een slaapkamer, een badkamer, een keukentje, een woongedeelte en een terras temidden van de schaduwrijke bomen en de heerlijk geurende exotische bloemen. 

Wenst u in alle rust, ruim te wonen in een authentieke woning met vele mogelijkheden, op slechts 10 minuten rij afstand van de snelweg op een hoogte van 380 meter boven de zeespiegel?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken.


Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op :

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.