Vrijstaande woning Teguedite

Vrijstaande woning in Teguedite

Plaats

Teguedite - Arico

Prijs

189.000€

Woning 

134m²

Bijgebouw 

187m²

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Totale grondoppervlakte

2.901 m²

Zeer ruime woning met optie tot het openen van een bar:

Deze ruime woning van 321m2 is gelegen in het rustig gelegen bergdorpje Teguedite, in de gemeente Arico. 
Het beschikt over 2 slaapkamers, een woonkamer, een badkamer, een keuken, een klein balkon met panoramisch zicht op de zee, een breed terras aan de voorkant van het huis en een ruimte waar vroeger een bar was. Dit lokaal kan wederom als bar gebruikt worden of het kan omgebouwd worden tot een aanzienlijke woonkamer. Dit alles is gesitueerd op de begane grond. 
Een enorm dakterras biedt fantastisch zicht op zowel de bergen als aan de andere kant wijds zicht over de directe omgeving en de zee. 
Onder de woning zijn 2 ruime garages aanwezig met een totaal oppervlakte van  187m2. De rondom liggende tuinen, die gebruikt kunnen worden voor het verbouwen van fruit en groente, beschikken over een oppervlakte van ongeveer 2.714m2. 
Teguedite is gelegen op zo´n 500 meter boven de zeespiegel, op ongeveer 5 minuten rijafstand ligt het iets grotere dorp: Villa de Arico alwaar enkele restaurantjes zijn, een supermarkt, een slager, een kapper en enige barretjes. Op zo´n 10 minuten rijafstand zijn er de liefelijke stranddorpjes Abades en El Porís gelegen waar meerdere restaurantjes en supermarktjes aanwezig zijn om de innerlijke mens tevreden te stellen. 
In de directe omgeving zijn er talloze mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken.   

Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.