Finca met huis

Finca met huis

Plaats

Arico Viejo

Prijs

525.000 €

Oppervlakte finca


6.508 m2

Oppervlakte huis


208 m2

Slaapkamers


4

Badkamers


3

FINCA LA DEGOLLADA


Deze fantastische finca is gelegen in het rustieke bergdorpje AricoViejo alwaar u alles kan vinden voor de dagelijkse gang van zaken als: supermarktjes, lokale restaurantjes, een slager, een kapper, een bank, apotheek, een bakker etc.

De totale grondoppervakte van de finca is 6.508 m2 waarop een woning staat van 208m2 bestaande uit een entreehal, een open keuken waarna de eerste woonkamer, met houtkachel, bereikbaar is met een klein trappetje waar zich tevens twee aangrenzende slaapkamers bevinden, waarvan één met een enorm ruime badkamer ensuite. 

 Na de eerste woonkamer is er een tweede woonkamer met veel lichtinval en een zalig uitzicht op een gedeeltje van de prachtige groene en bloeiende tuin, aangrenzend aan de tweede woonkamer is er een slaapkamer die op dit moment wordt gebruikt als bureau.

Via aan apparte ingang is de bovenverdieping bereikbaar welke over een vakantiewoning licentie beschikt. Het appartement bestaat uit een woonkamer met openkeuken, een badkamer, een slaapkamer en een balkon.


Wanneer u door de goed verzorgde groene tuin met veel subtropische bomen, bloemen en planten loopt, komt u bij een buiten zitplaats welke gedeeltelijk is overdekt, alwaar u zalig kan genieten van een bbq of gewoon chillen na een duike in het grote, diepe zwembad. Het zwembad was voorheen een zogehete watertank. Bij de buiten zitplaats is er een gebouw met 2 toiletten en een opbergruimte.


Na nog een kleine wandeling komt u op het achterste gedeelte van de finca waar zich 2 ruime grotten bevinden waarmee u vele mogelijkheden heeft. Op dit moment wordt 1 grot gebruikt als werkplaats en de andere grot wordt omgebouwd tot mogelijke wooneenheid.


Aan de buitenrand bevindt zich nog een grondstuk welke perfect gebruikt kan worden voor het verbouwen van groente en fruit. Uw eigen oogst kweken, hoe mooi is dat?!


Heeft u interesse en zou u graag meer informatie willen of de finca graag willen aanschouwen met eigen ogen.... aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

 

Contact us:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.