Over ons

Over Renybuyservices

Ons makelaarskantoor: RENTYBUYSERVICES.COM is opgestart door Tino Hernández en Renée van Loenen.

Tino stelt zich kort voor: 

51 jaar geleden ben ik geboren op Tenerife. 

Doordat ik op jonge leeftijd in verschillende landen heb mogen werken en wonen spreek ik vier talen vloeiend:

Spaans,  
Nederlands,  
Duits en 
Engels.

Met mijn 15 jaar ervaring in de makelaardij heb ik inmiddels veel kennis opgedaan in de vastgoedsector, ik kan u dan ook vanuit dit punt, professioneel en persoonlijk begeleiden tijdens uw zoektocht naar een koop-appartement, een grondstuk, een koopwoning of een finca. Ook bij het zoeken naar bijzondere vakantiewoning om te huren kunnen wij u prima bijstaan.

Naast mijn werk werd ik veel gevraagd om te vertalen tijdens bijvoorbeeld: arts bezoeken, aangiftes bij politie, het vertalen van papieren, het invullen van lichte administratieve formulieren, het aanvragen van het N.I.E etc.

Juist omdat ik deze hulp altijd graag heb mogen uitvoeren, zodat mijn cliënten telkens weer tevreden en goed geholpen naar huis gingen, ontstond het idee om dit georganiseerd, zelfstandig en professioneel aan te pakken door alle mogelijkheden binnen één totaal pakket aan te bieden. Binnen dit pakket staat elke cliënt centraal, met ieder zijn eigen wensen en voorkeuren. 

Aan Renée en mij de taak om uw persoonlijke wensen en voorkeuren te laten waarmaken.

Renée zal zichzelf hier ook kort voorstellen:
 

54 jaar geleden ben ik in Nederland geboren. 

In 2008 heb ik de grote stap mogen nemen om te emigreren naar het heerlijke Tenerife. 
Wat een prachtig eiland om te mogen wonen en leven!
 Ik geniet dan ook met volle teugen van de natuur, door middel van mooie wandelingen over het gehele eiland, de mensen, de cultuur en natuurlijk de zalige Atlantische oceaan.

Vanaf 2010 heb ik ervaring opgedaan in de makelaarsbranche als comercieel medewerkster. Wat is het fijn om mensen te mogen begeleiden in hun zoektocht naar hun ideale plekje onder de zon  om ;
te overwinteren, 
er het gehele jaar te wonen, 
een bedrijf op te starten of 
een bedrijf over te nemen....
alle mogelijkheden zijn aanwezig. 

In Nederland heb ik vele jaren gewerkt in de financiële dienstverlening daar waar klanttevredenheid hoog in het vaandel stond en staat. Dankzij deze ervaring en mijn succesvol afgeronde HBO- (Commerciële Economie) opleiding, weet ik als geen ander hoe prettig het is om onze cliënten op persoonlijke wijze te kunnen en mogen te begeleiden van A tot Z.

Tino en ik verwelkomen u van harte op Tenerife en nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen wanneer u een makelaar of een vertaler zoekt om u te begeleiden tijdens uw zoektocht naar het vastgoed wat u zo graag wil aankopen of huren.