Apartment La Sabinita

Te huur Apartment in La Sabinita

Plaats

Arico

Prijs

29 € / Dag

Eindschoonmaak

40 €

Oppervlakte

60 m²

Slaapkamer

1

Badkamer

1

Apartment La Sabinita

Dit appartement is zeer rustig gelegen, in het bergdorpje La Sabinita op 485 meter boven de zeespiegel. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met bad, een wasmachine, een droogtommel, een open keuken welke goed is ingericht is om prima te koken en een ruime woon-eetkamer met slaapbank en TV. 
Vanuit de gemeenschappelijke tuin is er schitterend panoramisch zicht over de directe bergachtige omgeving en de kustlijn.
Vanaf La Sabinita is het slecht zo´n 15 minuten rijden naar de kust, alwaar verschillende kleine dorpjes gelegen zijn. Heerlijk om te genieten van een luie stranddag of juist een actieve dag gevuld met snorkelen en/of duiken om de schitterende onderwaterwereld te verkennen.
Een profesionele klimschool is aanwezig in het dichtbij gelegen dorpje Villa de Arico. In de directe omgeving kan er dan ook geklommen worden op alle verschillende niveau´s met of zonder begeleiding van de klimschool. Direct bij het naar buiten stappen zijn er schitterende wandelingen te maken, ook hierbij zijn er diverse afstanden en niveau´s waar u uit kan kiezen.

Voor diegene die graag low-budget willen genieten van een heerlijke, actieve vakantie om vervolgens de welverdiende rust te vinden in het appartement, welke volledig is ingericht zonder de overbodige extra luxe, is dit DE uitgesproken kans! 

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op 

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.