Ruime bungalow met 2 slaapkamers 

Ruime bungalow met 2 slaapkamers 

Plaats

Costa del Silencio


Prijs

259.000€

Oppervlakte woning

91.13 m2

Oppervlakte terrassen

50 m2 + 10.80 m2

Slaapkamers

2

Badkamers

3

Zwembad

niet bij prijs inbegrepen

Parkeerplaats


nee

Grondoppervlakte

180 m2


Ruime bungalow met 2 slaapkamers 

Deze bungalow is gelegen in het complex: Trebol in Costa del Silencio.

Bij zowel de bouw, als bij de inrichting is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is een gedegen, modern ingerichte woning en wordt gemeubileerd te koop aangeboden. De woning bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met volledig ingerichte, uitgebreide, open keuken met bar, de ruime eetkamer met lichkoepels, de hoofdslaapkamer inclusief badkamer ensuite, het gastentoilet en twee terrassen. Op de boven verdieping is er een hele grote slaapkamer met een kleine badkamer. Beide badkamers, zowel boven als beneden beschikken over een douche, een wastafel en een toilet.

Het hoofdterras heeft een afmeting van ongeveer 50 m2, er is een gezellig lounge gedeelte gemaakt welke afgesloten kan worden. Tevens is er een zalige buitendouche om tussen het zonnen door, even lekker af te koelen.
Het achter terras heeft een oppervlakte van 10,80 m2 daar bevindt zich ook een schuurtje.

Alle ramen hebben dubbele beglazing en electrische rolluiken. Bij de woonkamer zijn er vliegenramen geplaatst.

Het complex Trebol is centraal doch ook zeer rustig gelegen. Het beschikt over een prachtig groot zwembad, waar de eigenaren van de woningen, indien gewenst, een aandeel kunnen aankopen. 

Het gehele complex is heel goed onderhouden.
In de direct omgeving zijn er de restaurantjes, de barretjes, de supermarkt, een apotheek, een bank, een bakker, een slager.....kortom alles wat u nodig heeft. 
Op loopafstand vindt u het gezellige dorp Las Galletas, alwaar leuke winkels zijn in alle vormen en maten, er is een boulevard met veel verschillende gezellige, lekkere restaurantjes.

Het is een prima woning om zowel het gehele jaar te wonen of om te gebruiken voor lange en korte vakanties.

Wenst u graag de bungalow te bekijken en/of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.


Situatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op :

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.