Studio in Teguedite 

Studio in Teguedite in 

 landelijke zone 

Plaats

Teguedite

Prijs

45€ / Día

Oppervlakte studio

45 m2

Terras

16 m2

Tuin

750 m2

Badkamer

1

Studio in Teguedite in landelijke zone.


Deze unieke en ruime accommodatie is gelegen in Arico Teguedite, in het zuiden van Tenerife, op 19 minuten rijden van de luchthaven Zuid. De studio is centraal gelegen en zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Hier vindt u rust en privacy. Altijd verbonden met 1GB glasvezel internet.

Het appartement is gelegen op een boerderij, waar ook het zwembad zich bevindt, hoewel de tuin nog niet af is kunnen gasten er gebruik van maken, deze meet 8 x 4 meter.De Studio heeft een totale oppervlakte van 45m2. Het is ruim ingericht met een goed uitgeruste open keuken. Dit is ook de plek waar je heerlijk kunt eten met uitzicht op de zee en de bergen.Het heeft een tweepersoons bedbodem van 1,60 x 2,00 meter en een grote badkamer met douchebak. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het privéterras van 16 m² met tuinmeubilair. Deze is vanuit de woonkamer direct toegankelijk via een schuifdeur. Tevens beschikt de studio over een snelle 1GB glasvezel/WiFi verbinding.

De studio ligt op 10 minuten rijden van het strand waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken. In de directe omgeving vindt u diverse klim- en wandelroutes en een klimschool. Aan de overkant van de straat vindt u een gezellig Spaans restaurant waar u kunt genieten van diverse lokale gerechten.

Er zijn diverse gratis parkeermogelijkheden aanwezig.


Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op! 

Localización:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.