Bouwgrond El Río

 Bouwgrond El Río 


Plaats


El Río (Arico)


Prijs

45.000€

Totale oppervlakte

578 m2

Bebouwbaar

285 m2

Bouwgrond El Río

Dit grondstuk heeft een toale oppervlakte van 563m2, waarvan 285m2 bebouwd mag worden. De huidige eigenaar heeft reeds een bouwproject ingediend bij de gemeente voor een houten woning van 48m2. Het boekwerk met de tekeningen en de plannen van de architect zijn inbegrepen bij de aankoop. Uiteraard kan er gekozen worden voor een totaal ander project aangepast aan uw eigen wensen en voorkeuren.

Het grondstuk is gelegen in het gemoedelijke en rustieke bergdorpje El Río, gemeente Arico, op een hoogte van 470 meter boven de zeespiegel. Binnen loopafstand zijn er enkele kleine eetgelegenheden, een kerk en een mini supermarktje. Op slechts 10 minuten rijafstand bereikt u de snelweg en de gezellige kustdorpjes alwaar de heerlijke stranden zijn.

Kortom u krijgt de mogelijkheid om te wonen in een rustige en natuurrijke omgeving en toch ook centraal, op prima rijafstand van de kust en de snelweg.
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Lokatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.