Finca met ruime woning
Zeer goed onderhouden Finca met woning

 

Plaats


El Tajoz (Arico)


Prijs

189.000€

Oppervlakte woning

101,17 m2

Tuinen

2000 m2

Badkamers

4 (1 de hoofdwoning)

Slaapkamers

6 (3 in de hoofdwoning)

Totale oppervlakte terrein

2.200 m2

Parkeerplaats

Aan de weg

Zwembad

Nee


Finca El Tajoz

Deze fantastische Finca biedt enorm veel mogelijkheden. Het is gelegen in het rustieke bergdorpje Tajoz, gemeente Arico op zo´n 450 meter hoogte. 
Het grondstuk heeft een afmeting van 2.200 m2. 

De hoofdwoning heeft een oppervlakte van 101.17 m2, waarvan de begane grond een oppervakte heeft van 80,47 m2. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een volledig ingerichte, afgescheiden keuken, een ruime woonkamer, een badkamer, een wasruimte en een heerlijk groot dakterras van 64,17 m2 met geweldig panoramisch zicht over de valleien, de kustlijn én de atlantische oceaan! Op het dakterras is nog een opbergruimte aanwezig, welke eventueel ook als extra slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. Aan de voorkant van de woning is er een schitterende tuin met prachtige planten, bloemen en fruitbomen.

Het stenen tuinhuisje is omgebouwd tot een gezellige studio met een eigen badkamer, een eigen keukentje en een gezellige zithoek buiten.
Tevens is er een zeer mooi, houten huisje met een knus keukentje en een kleine badkamer op hetzelfde stuk grond. In de bijbehorende tuin is er alle ruimte om heerlijk te relaxen en te genieten van deze zalig, rustige omgeving. Deze cabine kan heel goed verhuurd worden net als de Glamping tent, welke op één van de prachtigste punten van de finca staat. Het uitzicht is meer dan indrukwekkend te noemen! Ook hier is een eigen badkamer en keuken beschikbaar.

In de flinke moestuin kan men zelf lekkere verse groente en fruit te verbouwen.

Een idyllische plek om te wonen!

Wenst u deze finca graag te bezoeken, aarzel dan niet om contact op te nemen!Lokatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.