Vrijstaande woning Abades

Vrijstaande woning Abades

Plaats

Abades

Prijs

320.000€

Woning

206m²

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Totale grondoppervlakte

275m²

Garage

ja

Ruime vrijstaande woning in Abades

Deze woning is gebouwd op een grondstuk van 275m2 en is gesplitst in 2 verschillende woningen.
Op de begane grond bevindt zich de hoofdwoning met zijn ruime woonkamer een gastentoilet, een opbergruimte en zijn gedeeltelijk grote, afgescheiden keuken. Op de eerste verdieping is er een aanzienlijke slaapkamer en een badkamer. 
Rondom de woning zijn er verschillende royale terrassen,  altijd is er de mogelijkheid om te kiezen voor de zonzijde, schaduwzijde, windzijde of windvrije zijde. 
Onder deze woning is er een zeer ruim appartement met 1 slaapkamer, een badkamer, een keuken, een grote woonkamer, een patio en een garage.
Abades is een gezellig, rustig, direct aan zee gelegen vissersdorpje bestaande uit ongeveer 700 wit met groene woningen. Op loopafstand zijn er de verschillende restaurantjes, barretjes, een 2 tal supermarktjes, een klimwinkel, een duikschool, een slager en natuurlijk het strand én de heerlijke Atlantische oceaan. Kortom alles wat u in de directe nabijheid nodig heeft. Op ongeveer 20 minuten rijden met de auto bent u bij de luchhaven van Tenerife-Zuid. 

Heeft u vragen en/of wenst u de woning graag te bezoeken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!
Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.