Villa La Victoria de Acentejo

    Fantastisch gelegen, vrijstaande villa.

 

Plaats


La Victoria de Acentejo

Prijs

895.000€

Perceel oppervlakte

2.444 m2

Oppervlakte woning

287 m2

Slaapkamers

4

Badkamers

3

Zwembad 

Overdekt 154 m2, verwarmd zwembad 50 m2

Garage

40 m2

Bodega

73,5 m2

  

Fantastisch gelegen, vrijstaande villa


Deze prachtige, omvangrijke finca, met een totale grondoppervlakte van 2.444m2, is gelegen in het mooie, groene, Noordwestelijke gedeelte van Tenerife: La Victoria de Acentejo. 

De fameuse wijnproductie van Tacoronte-Acentejo is één van de grootste van het eiland. La Victoria herbergt vele typische eetgelegenheden die oorspronkelijk alleen op Tenerife te vinden zijn : De Guachinches, hier worden authentieke maaltijden geserveerd, begeleid met de verrukkelijke, ambachtelijk vervaardigde, wijnen uit eigen Bodega. 
De finca is dan ook zeer rustig gelegen, op 180 meter boven de zeespiegel, tussen de landelijke en agrarische landschappen, waar privacy gegarandeerd is. 

Op de finca is een ruime woning aanwezig met een bebouwde oppervlakte van 287m2. Het beschikt over 4 slaapkamers, waarvan er 1 slaapkamer, met badkamer en-suite en inloopkast, is gesitueerd op de begane grond. 

De 3 overige slaapkamers en 2 badkamers zijn gelegen op de bovenverdieping, alwaar eventueel 2 verschillende appartementen van gemaakt kunnen worden. Hier zijn twee aanzienlijke terrassen (25,72m2 en 14,32m2) aanwezig en een balkon van 2,83m2. Vanaf het grootse terras is er fabelachtig, oneindig, panoramisch zicht op de schitterende Atlantische Oceaan. De bovenverdieping is bereikbaar via een trap aan de buitenkant van de woning en heeft dan ook eigen ingang.

De beneden verdieping beschikt, naast de hoofd slaapkamer, over een zeer ruime woon-eetkamer van 60m2, met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is er ook hier het fantastiche zicht over de zee. Via de woonkamer is de royale, volledig ingerichte keuken bereikbaar.

Direct aan de woning is er een heerlijk overdekt terras van 120m2 met ook hier weer het schitterende zicht op zowel de zee als de bergen, als de prachtige groene directe omgeving.

Bij de hoofdentree van de finca is er een riante garage van 40m2, deze is bedekt met zonnenpanelen, welke mede zorg draagt voor de totale benodigde energie van de gehele finca.  In de weidse, groen tuin met prachtige bloemen, bomen en struiken is er een geweldig overdekt, ook door zonnepanelen verwarmd, zwembad van 50m2, een douche/toiletruimte,  verschillende heerlijke zitplaatsen en een vijver. De overdekte ruimte waar het zwembad is gelegen, heeft een oppervlakte van 154m2.

Via een trap wordt de barbecueplaats bereikt waarbij tevens de entree naar de bodega is gevestigd. De bodega heeft een oppervlakte van 73,5m2 en beschikt daarbij over een uitgebreide keuken. 
Naast de bodega is een kleine boomgaard gelegen met diverse fruitbomen.

Kortom een geweldige plek om in alle rust te mogen wonen, te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving en de fantastische uitzichten!

Heeft u interesse? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Lokatie

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Neem contact met ons op:

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.