Finca met een woning en een grotwoning

Finca met een woning en een grotwoning

Plaats

Arico Nuevo

Prijs

350.000€

Woning

112m²

Slaapkamers

1

Badkamers

1

Totale grondoppervlakte

2.090m²

Grotwoning

ja
Fantastische groene finca met ruime woning


Deze goed onderhouden prachtige, groene finca, met zijn schitterende exocitische planten en heerlijke fruitbomen, is gelegen in het authentiek dorpje Arico Nuevo, in de gemeente Arico. Op slechts 20 minuten rijafstand van de luchthaven: Tenerife Zuid.

De Finca heeft een totale grondoppervlakte van 2090m2, waarop een schitterende 1 slaapkamer woning is gebouwd van 112m2. 
Rondom het huis zijn er diverse terrassen waarvan u kunt genieten van de volledige rust en de magnifieke, volle bloeiende tuin. 
Tevens zijn er 2 grotten die zodanig ingericht zijn dat men daar prima in kan wonen.  Het  kan gebruikt worden voor genodigde of het kan verhuurd worden als uniek vakantieverblijf. De natuurlijke douche in de tuin maakt het helemaal sensationeel!
De ruime 1 slaapkamer woning beschikt over een grote keuken, een royale woonkamer en een badkamer. 
Op het bovengelegen grondstuk groeien de fruitbomen in overvloed.

Wenst u in alle rust, in een prachtige omgeving te wonen, aarzel dan niet om mij te contacteren om een afspraak te maken.


 Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.