Hoekwoning El Río

Hoekwoning El Río

Plaats

El Río

Prijs

199.000€

Woning

244m²

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Totale grondoppervlakte

164m²

Garage

ja

Hoekwoning El Río

Ruime woning gebouwd volgens Duitse normen,   gelegen vlakbij het dorp El Rio, in de gemeente Arico.
Het huis bestaat uit twee verdiepingen plus een extra ruimte op het dakterras, welke is ingericht als een kantoor van waaruit u kunt genieten van het prachtige panoramische zicht op de bergen en de zee.
De meeste bouwmaterialen van het huis komen uit Duitsland, bijvoorbeeld alle PVC-ramen met dubbele beglazing. Het huis werd gebouwd in 2006 met de typische decoratieve stenen uit het zuiden van Tenerife in een rustieke stijl. De woonkamer heeft een L-vormige architectuur en geeft toegang tot een moderne patio uitgerust met een onderhoudsarme kleine tuin met automatische irrigatiesysteem.
De grote garage maakt het opbergen van de boodchappen in de keuken of berging een stuk makkelijker! 
De ruime eet- woonkamer heeft een openhaard voor zachte wintermaanden of voor een romantische avond voor het vuur.

Op de eerste verdieping, die wordt bereikt door de mooie houten trap, zijn er 3 slaapkamers en een badkamer voor de gasten, evenals de master bedroom met en-suite badkamer en een walk-in dressing room. U kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee vanuit de slaapkamer!
Het dorp El Rio bevindt zich op ongeveer 400 meter boven de zeespiegel en maakt deel uit van de gemeente Arico. De kust kan worden bereikt in 10 minuten met de auto en op een paar minuten afstand liggen de mooiste wandelpaden van het zuiden van Tenerife. 
Het klimaat is ideaal, want het is warmer en droger dan in het noorden vooral in de winter. In de zomer wordt deze zone verfrist door de Atlantische Oceaan. Meestal is het er droog én warm.
Locatie:

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Contact us now

Spain

I have read and understood the Privacy Policy.